Prijavi problem


Obeleži sve kategorije koje odgovaraju problemu

Još detalja - opišite nam problem


Uspešno ste prijavili problem!
Status problema i sve dodatne informacije možete pratiti klikom na link.
Nažalost nismo trenutno u mogućnosti da obradimo vaš zahtev.
Molimo vas da pokušate kasnije.

Пријава за расПЕТЉАвање – онлајн програм подршке учењу програмирања

Здраво, здраво,
Пред тобом се налази пријавни формулар за расПЕТЉАвање. Веома нам је драго што можемо да те позовемо да учествујеш у овој јединственој активности, коју организујемо по други пут у историји. Као што си сигурно већ прочитао/ла у вести, расПЕТЉАвање је у потпуности бесплатно, број места није ограничен и оно садржи два одвојена плана и програма учења: такмичарски програм на ком ћеш имати прилику да вежбаш алгоритамске задатке и чујеш савете искусних такмичара и програм који је више усмерен ка раду на мини пројектима кроз који можеш да откријеш нешто ново о програмирању. Можеш да пратиш који год од ова два програма желиш, а добродошао/ла си да пратиш и оба програма истовремено

Попуњавање овог формулара не би требало да ти одузме више од 10 минута времена. Након што попуниш пријавни формулар, на имејл адресу коју нам оставиш ће ти у року од два радна дана стићи приступни линкови ка свему што ће ти бити потребно током трајања програма као и више информација о томе шта те чека 😊. Зато ти саветујемо да врло пажљиво попуниш поље у које се од тебе тражи да унесеш имејл адресу. Пријаве остају отворене све док траје расПЕТЉАвање! Добродошао/ла си да нам се придружиш у сваком тренутку.

За попуњавање пријавног формулара за расПЕТЉАвање потребно је да будеш улогован/улогована на свој налог на Петљи. Уколико још увек немаш креиран налог, не брини, креирање налога траје свега неколико минута и овде можеш пронаћи детаљно Упутство за креирање налога. Уколико ти је потребна додатна помоћ, можеш у сваком тренутку да нам пишеш на raspetljavanje@mg.petlja.org. Након што се улогујеш моћи ћеш да приступиш попуњавању пријавног формулара за расПЕТЉАвање.