$$ \newcommand{\floor}[1]{\left\lfloor{#1}\right\rfloor} \newcommand{\ceil}[1]{\left\lceil{#1}\right\rceil} \renewcommand{\mod}{\,\mathrm{mod}\,} \renewcommand{\div}{\,\mathrm{div}\,} \newcommand{\metar}{\,\mathrm{m}} \newcommand{\cm}{\,\mathrm{cm}} \newcommand{\dm}{\,\mathrm{dm}} \newcommand{\litar}{\,\mathrm{l}} \newcommand{\km}{\,\mathrm{km}} \newcommand{\s}{\,\mathrm{s}} \newcommand{\h}{\,\mathrm{h}} \newcommand{\minut}{\,\mathrm{min}} \newcommand{\kmh}{\,\mathrm{\frac{km}{h}}} \newcommand{\ms}{\,\mathrm{\frac{m}{s}}} \newcommand{\mss}{\,\mathrm{\frac{m}{s^2}}} \newcommand{\mmin}{\,\mathrm{\frac{m}{min}}} \newcommand{\smin}{\,\mathrm{\frac{s}{min}}} $$

Prijavi problem


Obeleži sve kategorije koje odgovaraju problemu

Još detalja - opišite nam problem


Uspešno ste prijavili problem!
Status problema i sve dodatne informacije možete pratiti klikom na link.
Nažalost nismo trenutno u mogućnosti da obradimo vaš zahtev.
Molimo vas da pokušate kasnije.

Добијање наставничког налога

Надамо се да већ имате налог на Петља порталу. Ако немате, следите инструкције на страници Креирање налога како бисте направили налог.

Да бисте користили функционалности које су намењене наставницима и о којима говоримо у овом упутству, ваш налог треба да буде означен као наставнички. Ако ваш налог још увек није наставнички, обратите нам се путем нашег форума, Алгоре, у делу Зборница. Неко из Петља тима ће вас контактирати како би вашем налогу доделио наставничке могућнсоти. Да ли је ваш налог наставнички, можете проверити на контролној табли. Контролној табли приступате преко овог линка. Ако је ваш налог наставнички, у левом менију, поред поља која виде сви корисници (Профил, Групе…), имате и поља Управљање Налозима, Тестови са кратким питањима и Моји кабинети.