$$ \newcommand{\floor}[1]{\left\lfloor{#1}\right\rfloor} \newcommand{\ceil}[1]{\left\lceil{#1}\right\rceil} \renewcommand{\mod}{\,\mathrm{mod}\,} \renewcommand{\div}{\,\mathrm{div}\,} \newcommand{\metar}{\,\mathrm{m}} \newcommand{\cm}{\,\mathrm{cm}} \newcommand{\dm}{\,\mathrm{dm}} \newcommand{\litar}{\,\mathrm{l}} \newcommand{\km}{\,\mathrm{km}} \newcommand{\s}{\,\mathrm{s}} \newcommand{\h}{\,\mathrm{h}} \newcommand{\minut}{\,\mathrm{min}} \newcommand{\kmh}{\,\mathrm{\frac{km}{h}}} \newcommand{\ms}{\,\mathrm{\frac{m}{s}}} \newcommand{\mss}{\,\mathrm{\frac{m}{s^2}}} \newcommand{\mmin}{\,\mathrm{\frac{m}{min}}} \newcommand{\smin}{\,\mathrm{\frac{s}{min}}} $$

Prijavi problem


Obeleži sve kategorije koje odgovaraju problemu

Još detalja - opišite nam problem


Uspešno ste prijavili problem!
Status problema i sve dodatne informacije možete pratiti klikom na link.
Nažalost nismo trenutno u mogućnosti da obradimo vaš zahtev.
Molimo vas da pokušate kasnije.

Креирање налога

Иако се Петља састоји од више делова, користимо обједињени систем налога, што значи да вам је један налог довољан за пријављивање на све сервисе са доменом .petlja.org - Aрена, Tакпрог, Aлгора.

Петља налог се прави овде.

Да бисте креирали налог треба да имате 15 или више година.

У случају да још немате 15 година, ваш родитељ или законски старатељ треба прво да направи свој, а затим ваш налог. Погледајте Упутство за креирање налога детету млађем од 15 година.

Добићете формулар који изгледа као овај на слици:

../_images/registracija.png

Потребно је да попуните све захтеване податке, прочитате наша Правила приватности и, ако сте сагласни са њима, обележите поље у којим потврђујете да их прихватате.

Приликом креирања корисничког имена користите слова абецеде, бројеве и доњу црту (знак _). Сви остали карактери могу направити проблем приликом креирања налога.

Након што се региструјете, врло брзо ћете добити имејл са линком који морате да кликнете како би ваш налог био потврђен и како бисте могли да се пријавите на наш сајт. Имејл понекад не заврши у главном фолдеру вашег емаил клијента па вас молимо да, ако не добијете одмах имејл, проверите и фолдере непожељно (spam), промоције и слично.

Креирање налога и приступ Петљи преко Microsoft, Google i Facebook налога

Налоге на Петљи можете направити и тако што ћете искористити већ постојећи налог са Microsoft или Google адресом или Facebook налог. На страници https://petlja.org/sr-Latn-RS/Account/Register одаберите жељени сервис како бисте се улоговали са Microsoft, Google или Facebook налогом.

../_images/nalozi_google_microsoft1.png

Ако сте улоговани на одговарајући сервис, то ће вас одвести ка страници на којој ће бити довољно да изаберете корисничко име и прихватите наша правила приватности како бисте направили налог.

../_images/nalozi_google_microsoft2.png

Помоћу тог налога ћете моћи да се улогујете на Петљу користећи имејл и шифру повезане са тим налогом. Довољно ће бити да, улоговани на тај налог, кликнете на ULOGUJ SE на насловној страни Петље и кликнете на одговарајуће дугме.

../_images/nalozi_google_microsoft2.png