$$ \newcommand{\floor}[1]{\left\lfloor{#1}\right\rfloor} \newcommand{\ceil}[1]{\left\lceil{#1}\right\rceil} \renewcommand{\mod}{\,\mathrm{mod}\,} \renewcommand{\div}{\,\mathrm{div}\,} \newcommand{\metar}{\,\mathrm{m}} \newcommand{\cm}{\,\mathrm{cm}} \newcommand{\dm}{\,\mathrm{dm}} \newcommand{\litar}{\,\mathrm{l}} \newcommand{\km}{\,\mathrm{km}} \newcommand{\s}{\,\mathrm{s}} \newcommand{\h}{\,\mathrm{h}} \newcommand{\minut}{\,\mathrm{min}} \newcommand{\kmh}{\,\mathrm{\frac{km}{h}}} \newcommand{\ms}{\,\mathrm{\frac{m}{s}}} \newcommand{\mss}{\,\mathrm{\frac{m}{s^2}}} \newcommand{\mmin}{\,\mathrm{\frac{m}{min}}} \newcommand{\smin}{\,\mathrm{\frac{s}{min}}} $$

Prijavi problem


Obeleži sve kategorije koje odgovaraju problemu

Još detalja - opišite nam problem


Uspešno ste prijavili problem!
Status problema i sve dodatne informacije možete pratiti klikom na link.
Nažalost nismo trenutno u mogućnosti da obradimo vaš zahtev.
Molimo vas da pokušate kasnije.

Упутство за коришћење такмичарског окружења

У овом упутству можеш пронаћи информације које ће ти помоћи да у потпуности искористиш могућности које ти пружа Петљино такмичарско окружење. Било би добро да ово упутство прочиташ до краја, пошто може да ти разјасни многе нејасноће и помогне ти да оствариш боље резултате на такмичењима.

Ако сте наставник и желите да направите сопствено такмичење, можете погледати ово упутство.

Пре свега, да би уопште могао/ла да се такмичиш, неопходно је да имаш отворен налог на Петљи. Ако до сада ниси отворио/ла налог, то можеш да урадиш на овом линку. Имај у виду да ако имаш мање од 15 година, налог морају да ти отворе родитељи. Они то могу да ураде тако што прво направе свој налог на Петљи, а онда и теби креирају један пратећи ово упуство.