$$ \newcommand{\floor}[1]{\left\lfloor{#1}\right\rfloor} \newcommand{\ceil}[1]{\left\lceil{#1}\right\rceil} \renewcommand{\mod}{\,\mathrm{mod}\,} \renewcommand{\div}{\,\mathrm{div}\,} \newcommand{\metar}{\,\mathrm{m}} \newcommand{\cm}{\,\mathrm{cm}} \newcommand{\dm}{\,\mathrm{dm}} \newcommand{\litar}{\,\mathrm{l}} \newcommand{\km}{\,\mathrm{km}} \newcommand{\s}{\,\mathrm{s}} \newcommand{\h}{\,\mathrm{h}} \newcommand{\minut}{\,\mathrm{min}} \newcommand{\kmh}{\,\mathrm{\frac{km}{h}}} \newcommand{\ms}{\,\mathrm{\frac{m}{s}}} \newcommand{\mss}{\,\mathrm{\frac{m}{s^2}}} \newcommand{\mmin}{\,\mathrm{\frac{m}{min}}} \newcommand{\smin}{\,\mathrm{\frac{s}{min}}} $$

Prijavi problem


Obeleži sve kategorije koje odgovaraju problemu

Još detalja - opišite nam problem


Uspešno ste prijavili problem!
Status problema i sve dodatne informacije možete pratiti klikom na link.
Nažalost nismo trenutno u mogućnosti da obradimo vaš zahtev.
Molimo vas da pokušate kasnije.

Приступ такмичењу

Да би приступио/ла такмичењу, треба да одеш на део Петљиног портала који се зове „Арена” и налази се на овом линку . Ту, међу „Активним такмичењима”, треба да изабереш оно на којем учествујеш.

../_images/takmicenje1.png

Неким интерним такмичењима ћеш моћи да приступиш и преко анонимног налога који ти је можда професор/ка доделио/ла на часовима у школи, али имај у виду да на званичним такмичењима нећеш моћи да се региструјеш уколико користиш анонимни налог, већ ћеш морати да приступиш такмичењу пријављен/а преко свог личног налога. Ту ћеш такође моћи да нађеш и поља која се зову „Будућа такмичења” и „Претходна такмичења”. Будућа такмичења представљају такмичења за која си пријављен/а, али још увек нису почела, а Претходна такмичења представљају такмичења на којима си учествовао/ла, али су завршена.