$$ \newcommand{\floor}[1]{\left\lfloor{#1}\right\rfloor} \newcommand{\ceil}[1]{\left\lceil{#1}\right\rceil} \renewcommand{\mod}{\,\mathrm{mod}\,} \renewcommand{\div}{\,\mathrm{div}\,} \newcommand{\metar}{\,\mathrm{m}} \newcommand{\cm}{\,\mathrm{cm}} \newcommand{\dm}{\,\mathrm{dm}} \newcommand{\litar}{\,\mathrm{l}} \newcommand{\km}{\,\mathrm{km}} \newcommand{\s}{\,\mathrm{s}} \newcommand{\h}{\,\mathrm{h}} \newcommand{\minut}{\,\mathrm{min}} \newcommand{\kmh}{\,\mathrm{\frac{km}{h}}} \newcommand{\ms}{\,\mathrm{\frac{m}{s}}} \newcommand{\mss}{\,\mathrm{\frac{m}{s^2}}} \newcommand{\mmin}{\,\mathrm{\frac{m}{min}}} \newcommand{\smin}{\,\mathrm{\frac{s}{min}}} $$

Prijavi problem


Obeleži sve kategorije koje odgovaraju problemu

Još detalja - opišite nam problem


Uspešno ste prijavili problem!
Status problema i sve dodatne informacije možete pratiti klikom na link.
Nažalost nismo trenutno u mogućnosti da obradimo vaš zahtev.
Molimo vas da pokušate kasnije.

Честа питања

 • Нисам добио активациони имејл.

  Ако при креирању налога нисте добили активациони емаил (проверили сте и фолдер непожељно и остале могуће фолдере), једна ствар коју можете да покушате је ресетовање лозинке. Потребно је да одете на ову адресу. Слично, биће вам послат нови емаил са линком који ће вас одвести на страницу за промену лозинке. Не морате нужно променити лозинку (можете уписати исту), али након ресетовања, налог ће бити и потврђен. Ако и даље имате проблем, можете се обратити за помоћ коментаром на ову тему.

 • Не могу да се улогујем иако сам сигуран да су ми лозинка и имејл исправни.

  Проверите да ли сте приликом куцања лозинке наместили одговарајућу тастатуру (латинична, ћирилична, енглеска...). Проверите да ли вам је током куцања лозинке остао укључен Caps Lock. Покушајте да промените лозинку тако што ћете отићи на ову адресу.

 • Не могу да креирам налог за дете.

  Порверите да ли сте при креирању налога употребили неки од карактера који нису дозвољени при креирању корисничког налога. Ово можете проверити на страници Креирање налога.

 • Не знам да ли је мој налог наставнички.

  Проверите да ли на овој страници са стране видите опције Управљање налозима, Моји кабинети, Тестови са кратким питањима. Ако их видите, ваш налог је наставнички.