Prijavi problem


Obeleži sve kategorije koje odgovaraju problemu

Još detalja - opišite nam problem


Uspešno ste prijavili problem!
Status problema i sve dodatne informacije možete pratiti klikom na link.
Nažalost nismo trenutno u mogućnosti da obradimo vaš zahtev.
Molimo vas da pokušate kasnije.

Obaveštenje za nastavnike koji su se prijavili za program stručnog usavršavanja “Nastava programiranja u petom i šestom razredu”

pre 7 godine

Molimo sve nastavnike koji su se prijavili za program stručnog usavršavanja “Nastava programiranja u petom i šestom razredu” da registruju korisnički nalog na portalu Petlja.org

Molimo sve nastavnike koji su se prijavili za program stručnog usavršavanja “Nastava programiranja u petom i šestom razredu” da registruju korisnički nalog na portalu Petlja.org
 

 

Nakon toga je potrebno nam sa iste e-mail adrese koja je korišćena pri registraciji pošaljete poruku da ste uspešno kreirali korisnički nalog. Poruku šaljete na e-mail adresu katarina.andjelkovic@petlja.org  i u njoj treba da navedete svoje ime i prezime, naziv škole u kojoj držite nastavu i naziv opštine. Podsećamo i nastavnike koji su se prijavili za obuku a već imaju otvorene naloge na Petlja.org da nam takođe pošalju ovu email poruku.

 

Ovo vas molimo da bismo efikasnije iskoristili vreme u toku obuke, jer se pokazalo da dosta vremena na početku obuke može da se potroši na to da svi registruju svoje korisničke naloge, a što svako može da uradi pre dolaska na obuku.

 

U okviru programa stručnog usavršavanja “Nastava programiranja u petom i šestom razredu” prošlog vikenda održane su prve obuke u 5 od planiranih 30 opština. Obukama u Aleksincu, Beloj Palanci, Vranju, Ljigu i Sremskoj Mitrovici je prisustvovalo preko 100 nastavnika. Narednog vikenda, 14. i 15. oktobra, prvi dan obuka će biti održan u novih 11 opština. 

 

Program stručnog usavršavanja „Nastava programiranja u petom i šestom razredu“ je podržan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i ima status programa od javnog interesa. Realizaciju obuke za prvih 30 grupa nastavnika omogućila je kompanija Microsoft kroz Philanthropies inicijativu koja ima za cilj osnaživanje kapaciteta nastavnika za računarske nauke, a projekat zajedno realizuju Fondacija Petlja i Fondacija Dokukino.