$$ \newcommand{\floor}[1]{\left\lfloor{#1}\right\rfloor} \newcommand{\ceil}[1]{\left\lceil{#1}\right\rceil} \renewcommand{\mod}{\,\mathrm{mod}\,} \renewcommand{\div}{\,\mathrm{div}\,} \newcommand{\metar}{\,\mathrm{m}} \newcommand{\cm}{\,\mathrm{cm}} \newcommand{\dm}{\,\mathrm{dm}} \newcommand{\litar}{\,\mathrm{l}} \newcommand{\km}{\,\mathrm{km}} \newcommand{\s}{\,\mathrm{s}} \newcommand{\h}{\,\mathrm{h}} \newcommand{\minut}{\,\mathrm{min}} \newcommand{\kmh}{\,\mathrm{\frac{km}{h}}} \newcommand{\ms}{\,\mathrm{\frac{m}{s}}} \newcommand{\mss}{\,\mathrm{\frac{m}{s^2}}} \newcommand{\mmin}{\,\mathrm{\frac{m}{min}}} \newcommand{\smin}{\,\mathrm{\frac{s}{min}}} $$

Prijavi problem


Obeleži sve kategorije koje odgovaraju problemu

Još detalja - opišite nam problem


Uspešno ste prijavili problem!
Status problema i sve dodatne informacije možete pratiti klikom na link.
Nažalost nismo trenutno u mogućnosti da obradimo vaš zahtev.
Molimo vas da pokušate kasnije.

Приручници

Приручници на Петљи представљају материјале намењене учењу програмирања. То су интерактивни онлајн материјали који у себи, поред текста и слика, садрже и примере кода који се извршава у браузеру, питалице, видее као и задатке у којима је потребно допунити код или га написати у целости, након чега решење може да се изврши и испроба у самом приручнику. Aко сте корисник са наставничким налогом, можете пратити рад ученика у приручницима. Kaко то да урадите, можете прочитати овде.

Приручници на Петљи су писани тако да прате план наставе и учења за одређени разред или програм и да у њему покривају наставну тему рачунарства. Међутим, и поред тога што их препоручујемо за употребу у школској настави, приручници могу послужити и самосталном учењу свакоме ко жели да учи програмирање. У зависности од теме самог приручника, приручници се могу разликовати према типовима задатака који се у њима налазе.