Prijavi problem


Obeleži sve kategorije koje odgovaraju problemu

Još detalja - opišite nam problem


Uspešno ste prijavili problem!
Status problema i sve dodatne informacije možete pratiti klikom na link.
Nažalost nismo trenutno u mogućnosti da obradimo vaš zahtev.
Molimo vas da pokušate kasnije.

Završeno 17. Bubble Cup takmičenje

pre 6 dana

U Beogradu održano finale sedamnaestog po redu Bubble Cup takmičenja koje organizujemo u saradnji sa Razvojnim centrom Majkrosofta u Srbiji.

Bubble Cup takmičenje je postalo prepoznatljivo među ljubiteljima algoritamskih izazova i timskog rada. Ovaj prestižni timski događaj u programiranju, namenjen srednjoškolcima i studentima uzrasta od 15 do 24 godine, privlači mlade talentovane programere iz cele zemlje. Takmičenje, koje je pokrenuto 2008. godine, ima za cilj ne samo da istakne programerske veštine učesnika, već i da promoviše komunikaciju, saradnju i inovativnost.

 

Ove godine, finale Bubble Cup 17 takmičenja održano je 28. septembra, uživo u prostorijama Majkrosoftovog razvojnog centra u Srbiji. Tokom ovog uzbudljivog dana devetnaest ekipa je imalo priliku da pokaže svoje programerske veštine.

 

U Premier League kategoriji studenata, prvo mesto osvojio je tim BenGIIn Klub, dok su drugo i treće mesto zauzeli timovi stefanbalaz2 i Urke.

 

U Rising Stars kategoriji srednjoškolaca, pobedu je odneo tim 100011, dok su drugo i treće mesto zauzeli timovi Gimnazija Sombor i Kisela voda.

 

Kompletnu rang listu, kao i zadatke sa ovogodišnjeg takmičenja možete naći ovde