Prijavi problem


Obeleži sve kategorije koje odgovaraju problemu

Još detalja - opišite nam problem


Uspešno ste prijavili problem!
Status problema i sve dodatne informacije možete pratiti klikom na link.
Nažalost nismo trenutno u mogućnosti da obradimo vaš zahtev.
Molimo vas da pokušate kasnije.

Završen je 16. Bubble Cup

pre 11 meseci

Krajem septembra održano je finale šesnaestog po redu Bubble Cup takmičenja za studente i srednjoškolce koje organizujemo uz podršku Razvojnog centra Majkrosofta u Srbiji.

Za sve ljubitelje rešavanja algoritamskih zadataka praćeno dobrim druženjem Bubble Cup takmičenje nije nepoznato. Za one koji možda do sada nisu imali prilike da čuju, Bubble Cup je timsko takmičenje u programiranju namenjeno srednjoškolcima i studentima uzrasta od 15 do 24 godine koje realizujemo uz podršku Razvojnoj centra Majkrosofta u Srbiji. Takmičenje je pokrenuto 2008. godine od strane grupe entuzijasta, ima za cilj da privuče talentovane programere iz cele zemlje i da promoviše vrednosti komunikacije, druženja i timskog rada. 

 

Finale ovogodišnjeg Bubble Cup 16 takmičenja održano je u subotu 23. septembra uživo u prostorijama Microsoft Development Center Serbia.

 

Ove godine se, u kategoriji za studente (Premier League), takmičilo osam timova, a prvo mesto je osvojila ekipa Infinity, dok je u kategoriji za srednjoškolce (Rising Stars) u konkurenciji od 9 timova prvo mesto odnela ekipa Old folder

 

Celu rang listu možete pronaći na sledećem linku: https://bubblecup.org/