Prijavi problem


Obeleži sve kategorije koje odgovaraju problemu

Još detalja - opišite nam problem


Uspešno ste prijavili problem!
Status problema i sve dodatne informacije možete pratiti klikom na link.
Nažalost nismo trenutno u mogućnosti da obradimo vaš zahtev.
Molimo vas da pokušate kasnije.

Obuka nastavnika i nastavnica Računarstva i informatike za predmet Programiranje u trećem razredu gimnazija za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku

pre 2 godine

Pozivamo nastavnike i nastavnice koji predaju Programiranje u odeljenjima za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku, da se prijave na dodatnu obuku iz ovog predmeta

Programom obuke će se nastavnicama i nastavnicima pomoći da se bolje upoznaju sa promenama u programu nastave i učenja predmeta Programiranje za treći razred i da im prilagode nastavu. Poseban fokus biće na konceptima pojmova efikasnosti i složenosti izračunavanja, osnovnih geometrijskih i algebarskih algoritama, kao i algoritama obrade teksta i grafova. 

 

Ova obuka ima status programa od javnog interesa u skladu sa rešenjem ministra prosvete br 611-00-00144/1/2022-03, i u potpunosti je besplatna. Akreditovana je na 16 bodova stručnog usavršavanja i sastoji se od dva radna dana u učionici. Biće organizovana u više termina, isključivo vikendima, u Beogradu i Novom Sadu i to: 

 

U Novom Sadu,  25. i 26. marta i 01. i 02. aprila.  

U Beogradu, 25. i 26. marta,  01. i 02. aprila i 08. i 09 aprila.

 

Navedeni termini i lokacije mogu biti podložni promenama u zavisnosti od broja prijavljenih polaznika, o čemu će svi prijavljeni polaznici blagovremeno biti obavešteni.

 

Zainteresovani nastavnici i nastavnice koji predaju predmet Programiranje mogu da se prijave na obuku putem sledećeg linka: https://forms.office.com/e/9tw0j4w3Ri, do 21. marta 2023. do kraja dana. Po završetku procesa prijavljivanja, uslediće mejl sa svim potrebnim informacijama.

 

Za sva dodatna pitanja budite slobodni da nas kontaktirate putem mail-a: nastavnik@mg.petlja.org.

 

Obuka nastavnika i nastavnica se realizuje u okviru projekta „Izgradnja ključnih računarskih kompetencija - ka radnoj snazi budućnosti“, koji sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u partnerstvu sa Ministarstvom prosvete, uz podršku Vlade Republike Srbije.