Prijavi problem


Obeleži sve kategorije koje odgovaraju problemu

Još detalja - opišite nam problem


Uspešno ste prijavili problem!
Status problema i sve dodatne informacije možete pratiti klikom na link.
Nažalost nismo trenutno u mogućnosti da obradimo vaš zahtev.
Molimo vas da pokušate kasnije.

Školski čas sa Petljom

pre 6 godine

Fondacija Petlja započinje ciklus vebinara namenjenih nastavnicima informatike u osnovnim i srednjim školama pod nazivom "Školski čas sa Petljom". Prvi vebinar je zakazan za sredu 27. marta u 20.00h

U želji da nastavimo da razvijamo dobre relacije sa nastavnicima informatike i računarstva u osnovnim i srednjim školama, a kako bismo znali da odgovorimo na potrebe i pružimo dodatnu podršku, pokrećemo seriju vebinara pod nazivom "Školski čas sa Petljom". Svakih 14 dana organizovaćemo vebinar na kome želimo da čujemo primere dobre prakse u nastavi računarstva direktno od onih koji rade u učionici. Želimo da  motivišemo nastavnike da nominuju temu, predlože predavača i podele sa nama svoje iskustvo iz učionice. 

 

Tema prvog vebinara biće "Žašto nastavnik treba da predaje uz računar?" Predavanje u trajanju jednog školskog časa održaće naš saradnik prof. dr Dragan Mašulović, autor Petljinog materijala Analiza i prezentacija podataka u Jupyter-u i redovni profesor na Prirodno matematičkom fakultetu u Novom Sadu. 

 

Vebinar je zakazan za sredu, 27. marta sa početkom u 20.00 časova. Prijava za vebinar se nalazi na sledećem linku:  https://forms.gle/w6uuyQPPbLamxGBs5  Rok za registraciju je sreda 27. mart u 15.00 časova. 

 

Verujemo da ovaj vid razmene iskustva i znanja može biti dragocen svim nastavnicima. Mi u Petlji pažljivo slušamo sugestije i predloge koje nam nastavnici daju. Tako su, uostalom, i nastale video lekcije i modeli pripreme časa koje su dostupe stranici Zbornica, posebno kreiranoj za nastavnike informatike https://petlja.org/zbornica