Prijavi problem


Obeleži sve kategorije koje odgovaraju problemu

Još detalja - opišite nam problem


Uspešno ste prijavili problem!
Status problema i sve dodatne informacije možete pratiti klikom na link.
Nažalost nismo trenutno u mogućnosti da obradimo vaš zahtev.
Molimo vas da pokušate kasnije.

🚀Tiktokeri prihvatili izazov da razvijaju algoritamski duh uz #TechTokChallenge

pre 6 meseci

Izazvali smo 6 tiktokera i tiktokerki da zakorače u svet programiranja i rešavanja problema na jedinstven način.

Algoritamski način razmišljanja postaje neizostavna veština u današnjem svetu, omogućavajući nam da efikasno razrešavamo izazove sa kojima se susrećemo. Ovoga puta, odlučili smo se da kreiramo Izazov i pozvali smo  6 tiktokera i tiktokerki da se upuste u avanturu rešavanja zadataka i razvijaju algoritamski način razmišljanja i učenja uz Petljine kurseve. 

 

🧠 💻Šta je #TechTokChallenge?

#TechTokChallenge je specijalno osmišljen izazov sa zadacima iz Petljinih kurseva koji se nalaze na net.kabinet platformi, napravljen za 6 tiktokera i tiktokerki i prilagođen njihovom nivou znanja i iskustvu. 

 

⚙️💡Zašto je ovo važno?

Algoritamski način razmišljanja je ključan za savremeni pristup rešavanju različitih problema i može biti veoma korisna veština u različitim oblastima. Omogućava nam efikasno, logično i strukturirano rešavanje problema, što čini srž modernog pristupa rešavanju problema. 

 

 Pogledajte kako su se tiktokeri i tiktokerke snašli i pridružite se #TechTokChallenge-u.

 

#TechTokChallenge je deo projekta "Izgradnja ključnih računarskih kompetencija – ka radnoj snazi budućnosti", koji sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u partnerstvu sa Ministarstvom prosvete, uz podršku Vlade Republike Srbije.