Prijavi problem


Obeleži sve kategorije koje odgovaraju problemu

Još detalja - opišite nam problem


Uspešno ste prijavili problem!
Status problema i sve dodatne informacije možete pratiti klikom na link.
Nažalost nismo trenutno u mogućnosti da obradimo vaš zahtev.
Molimo vas da pokušate kasnije.

Позив наставницима основне школе на обуку за наставну тему Програмирање у оквиру предмета Информатика и рачунарство

пре 2 месеци

Позивамо све заинтересоване наставнике и наставнице који предају Информатику и рачунарство у основним школама да се пријаве за нови циклус обука.

Циљ програма обуке је да наставницима и наставницама пружи подршку у држању наставе из наставне теме Програмирање, у оквиру предмета Информатика и рачунарство. Посебан фокус биће стављен на концепте програмског језика Пајтон и његове библиотеке Пајгејм, једноставној анализи података у Џупитер програмском окружењу и графичком представљању података.    

 

Обука ће бити реализована онлајн, у виду курса који сваки полазник и полазница пролази својим темпом уз подршку ментора. 

 

Сви заинтересовани наставници и наставнице на обуку могу да се пријаве путем овог линка

 

Да би се приступило пријавном формулару, потребно је улоговати се својим налогом на портал Петља.орг. Пријаве су отворене до четвртка, 07.03. до краја дана. 

 

Ова обука има статус програма од јавног интереса у складу са решењем министра просвете број 610-00-00049/2024-07 и потпуно је бесплатна. Обука је акредитована на 16 бодова стручног усавршавања и биће отворена током две недеље у периоду од понедељка 11.03. до понедељка 25.03. 

 

По затварању пријава сви пријављени наставници и наставнице добиће мејл са свим потребним информацијама. За сва додатна питања можете нам писати на: nastavnik@mg.petlja.org.

 

Ову обуку Фондација Петља организује у оквиру пројекта „Изградња кључних рачунарских компетенција – ка радној снази будућности“, који спроводи Програм Уједињених нација за развој (УНДП) у партнерству са Министарством просвете, уз подршку Владе Републике Србије. 

Погледај још и ...

Види све вести