Prijavi problem


Obeleži sve kategorije koje odgovaraju problemu

Još detalja - opišite nam problem


Uspešno ste prijavili problem!
Status problema i sve dodatne informacije možete pratiti klikom na link.
Nažalost nismo trenutno u mogućnosti da obradimo vaš zahtev.
Molimo vas da pokušate kasnije.

Обука наставника и наставница Рачунарства и информатике за предмет Базе података у четвртом разреду гимназија за ученике са посебним способностима за рачунарство и информатику

пре 2 месеци

Фондација Петља позива наставнице и наставнике Рачунарства и информатике који предају Базе података у спец ИТ одељењима при редовним гимназијама да се пријаве на обуку из овог предмета. 

Посебан фокус на обуци биће на концептима пројектовања и моделовања база података, детаљнијем упознавању са техникама писања СЕЛЕЦТ упита, као и на писању процедура, функција и креирању апликација за обраду података из релационих база.  Ова обука има статус програма од јавног интереса у складу са решењем министра просвете бр. 611-00-00117/2024-03 и у потпуности је бесплатна. Акредитована је на 16 бодова стручног усавршавања и састоји се од два радна дана у учионици.  Обука ће бити организована у Београду, у Рачунарској гимназија (ул. Кнеза Михаила 6) у следећа два термина: 16. и 17. марта 2024. године са почетком у 10 часова 23. и 24. марта 2024. године са почетком у 10 часова Наведени термини могу бити подложни променама у зависности од броја пријављених полазника, о чему ће сви пријављени полазници бити благовремено обавештени.  

Заинтересовани наставници и наставнице могу да се пријаве на обуку до четвртка 14.03.2024. до краја дана путем следећег линка:  https://forms.office.com/e/iR16mseF0kПо завршетку процеса пријављивања, сви пријављени полазници обуке ће добити мејл са свим потребним информацијама.  

За сва додатна питања будите слободни да нас контактирате путем маил-а: nastavnik@mg.petlja.org.Обука наставника и наставница се реализује у оквиру пројекта  „Изградња кључних рачунарских компетенција - ка радној снази будућности“, који спроводи Програм Уједињених нација за развој (УНДП) у партнерству са Министарством просвете, уз подршку Владе Републике Србије.  

Погледај још и ...

Види све вести