Prijavi problem


Obeleži sve kategorije koje odgovaraju problemu

Još detalja - opišite nam problem


Uspešno ste prijavili problem!
Status problema i sve dodatne informacije možete pratiti klikom na link.
Nažalost nismo trenutno u mogućnosti da obradimo vaš zahtev.
Molimo vas da pokušate kasnije.

Obuka nastavnika i nastavnica Računarstva i informatike za predmet Baze podataka u četvrtom razredu gimnazija za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku

pre 2 meseci

Fondacija Petlja poziva nastavnice i nastavnike Računarstva i informatike koji predaju Baze podataka u spec IT odeljenjima pri redovnim gimnazijama da se prijave na obuku iz ovog predmeta. 

Poseban fokus na obuci biće na konceptima projektovanja i modelovanja baza podataka, detaljnijem upoznavanju sa tehnikama pisanja SELECT upita, kao i na pisanju procedura, funkcija i kreiranju aplikacija za obradu podataka iz relacionih baza. 

 

Ova obuka ima status programa od javnog interesa u skladu sa rešenjem ministra prosvete br. 611-00-00117/2024-03 i u potpunosti je besplatna. Akreditovana je na 16 bodova stručnog usavršavanja i sastoji se od dva radna dana u učionici. 

 

Obuka će biti organizovana u Beogradu, u Računarskoj gimnazija (ul. Kneza Mihaila 6) u sledeća dva termina:

 

16. i 17. marta 2024. godine sa početkom u 10 časova

23. i 24. marta 2024. godine sa početkom u 10 časova

 

Navedeni termini mogu biti podložni promenama u zavisnosti od broja prijavljenih polaznika, o čemu će svi prijavljeni polaznici biti blagovremeno obavešteni.

 

Zainteresovani nastavnici i nastavnice mogu da se prijave na obuku do četvrtka 14.03.2024. do kraja dana putem sledećeg linka:  https://forms.office.com/e/iR16mseF0k

Po završetku procesa prijavljivanja, svi prijavljeni polaznici obuke će dobiti mejl sa svim potrebnim informacijama.

 

Za sva dodatna pitanja budite slobodni da nas kontaktirate putem mail-a: nastavnik@mg.petlja.org.

Obuka nastavnika i nastavnica se realizuje u okviru projekta „Izgradnja ključnih računarskih kompetencija - ka radnoj snazi budućnosti“, koji sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u partnerstvu sa Ministarstvom prosvete, uz podršku Vlade Republike Srbije.