$$ \newcommand{\floor}[1]{\left\lfloor{#1}\right\rfloor} \newcommand{\ceil}[1]{\left\lceil{#1}\right\rceil} \renewcommand{\mod}{\,\mathrm{mod}\,} \renewcommand{\div}{\,\mathrm{div}\,} \newcommand{\metar}{\,\mathrm{m}} \newcommand{\cm}{\,\mathrm{cm}} \newcommand{\dm}{\,\mathrm{dm}} \newcommand{\litar}{\,\mathrm{l}} \newcommand{\km}{\,\mathrm{km}} \newcommand{\s}{\,\mathrm{s}} \newcommand{\h}{\,\mathrm{h}} \newcommand{\minut}{\,\mathrm{min}} \newcommand{\kmh}{\,\mathrm{\frac{km}{h}}} \newcommand{\ms}{\,\mathrm{\frac{m}{s}}} \newcommand{\mss}{\,\mathrm{\frac{m}{s^2}}} \newcommand{\mmin}{\,\mathrm{\frac{m}{min}}} \newcommand{\smin}{\,\mathrm{\frac{s}{min}}} $$

Prijavi problem


Obeleži sve kategorije koje odgovaraju problemu

Još detalja - opišite nam problem


Uspešno ste prijavili problem!
Status problema i sve dodatne informacije možete pratiti klikom na link.
Nažalost nismo trenutno u mogućnosti da obradimo vaš zahtev.
Molimo vas da pokušate kasnije.

Čekanje

vreme memorija ulaz izlaz
1 s 64 Mb standardni izlaz standardni ulaz

Dva stara drugara su dogovorila da se nađu u centru grada. Poznato je vreme (u obliku sata, minuta i sekunde) kada je svako od njih došao na sastanak (oba vremena su u jednom danu). Napiši program koji određuje koliko dugo je onaj koji je prvi stigao čekao onog drugog.

Ulaz

Sa standardnog ulaza se unosi šest celih brojeva (svaki je zadat u posebnom redu). Sat (između 0 i 23), minut (između 0 i 59) i sekund (između 0 i 59) dolaska prvog čoveka i sat, minut i sekund dolaska drugog čoveka. Podaci predstavljaju ispravno zadate vremenske trenutke u okviru jednog dana.

Izlaz

Na standardni izlaz ispisati broj sati, minuta i sekundi koliko je onaj drugar koji je prvi došao čekao drugog. Brojeve ispisati u jednom redu, razdvojene dvotačkom.

Primer

Ulaz

3
45
20
7
23
50

Izlaz

3:38:30

Morate biti ulogovani kako biste poslali zadatak na evaluaciju.